SELECT CARS

SELECT CARS SYD AB är en märkesoberoende bilhandlare, verkstad och BSR premuimservicecenter.

På vår verkstad utför vi förutom vanliga servicearbeten även ombyggnationer av bilar. Vi kundanpassar bilarna oavsett det är ett arbetsfordon som behöver en specialanpassning eller det är en sportbil som ska byggas om. Specialkompetens finns inom Lamborghini, allt från krockskador till service och kopplingsbyten.
Förutom reservdelar har vi även Sverigeagentur för exklusiv tuning till sportbilar som Lamborghini, Ferrari, Porsche och Maserati. Vi har även specialutbildad personal inom VAG och kan hjälpa er med all typ av originaltillbehör till er Volkswagen, Audi, Skoda, Seat. Originaltillbehör som Parkeringssensorer, backkameror , navigationsutrutning mm.

HISTORIA

Efter många år tog Önder Akay det stora steget att starta upp något eget, med en vision och ett brinnande intresse för fordon visade det sig att trots tuffa tider i världsekonomin en positiv satsning. I början av 2011 startades Select Cars Syd AB. Vi hoppas och tror att det är en kombination av service, prissättning och vårt breda utbud av tjänster som gör att Select Cars Syd AB blir ett naturligt val för kunden. Eftersom företaget är litet ger det stor kontroll över leveranser, noggrannhet och kommunikation mellan företaget och kund.

Företagets aktier ägs till 100% av Önder Akay med familj.

AFFÄRSIDÉ

Vi marknadsför och säljer bilar, reservdelar och tillbehör. Vi erbjuder förutom bilförsäljning, tillbehör och service även reparation av skador. Genom att täcka de flesta kundbehov skall vi vara det bästa alternativet för er. Våra kunder består av privatpersoner, bilentusiaster och företag.

”Super trevliga killar, hjälper till med allt! Toppen service och glatt humör.”

Jessica Cederlid

”Absolut bästa service från Mr. Akay, alltid hjälpsam och hittar lösning på allt från rep, styling och köp.”

Dennis Jensen